Месечен хороскоп Водолей

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Водолей

Месечен хороскоп Водолей
Водолей, месец август 2017 година може да бъде по-предизвикателен за вашите взаимоотношения – и личните, и деловите. Възможно е още през първите дни на август да се изправите пред трудности в комуникацията с партньора си, двамата да сте на различно мнение по някакъв въпрос или да не приемате неговото поведение. Успокойте се – има такива периоди, в които чувствата ескалират и се стига до конфликти, но понякога това е полезно.

Ако проявите по-голяма взискателност в отношенията с близките, партньора и колегите си, ще откриете, че можете да разберете гледната им точка по нов начин, който ще бъде еднакво полезен за всички ви. С усърдната си работа ще свършите навреме важен проект. Домът ще ви носи повече спокойствие и сигурност. Но, за разлика от него обществените дела могат да имат неочакван обрат.

В случай че наскоро сте приключили връзка, по възможност не бързайте да влизате в нови отношения – освен ако съдбата не ви тласне натам и нямате друг избор. Финансите ви изискват повече внимание . Бъдете пестеливи и особено прецизни в действията си, обмисляйте напред ходовете си, за да сте сигурни в инвестициите си.
Още за зодия Водолей:

Начало