Месечен хороскоп Водолей

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Водолей

Месечен хороскоп Водолей
Водолей, през месец юни 2017 година, под влияние на Уран, в сърцата ви живее жажда за творчество и желанието да завладеете нови висоти. Психологически юни е подходящ месец да се анализира какво се е случило, да поправите грешките си. Юни е добър месец за Водолей да се занимава с частен бизнес – те ще бъдат в състояние не само да запазят, но и да увеличат капитала си. През юни е препоръчително да се въздържате от флирт като противоположния пол може да вземете малките любезности като знак за сериозни намерения.

Началото на месеца възвестява много промени в професионалния живот и бизнеса. Бъдете готови и за това, че в началото на юни, не можете да контролирате посоката, в която ще се развиват любовните ви отношения.

Около средата на месеца се очакват проблеми от материални естество. Влиянието на Венера ще има по- голямо финансово отражение при разходите, докато приходите остават същите. В стремежа си да разнообразят живота си , Водолеите могат да отидат на забавно пътуване или дори да започват да изучават езотерични науки. В средата на юни, в любовта, трябва да проявите активност – това ще ви позволи да победите противниците и съперниците в борбата за сърцето на любимия човек.

В края на месеца всички идеи ще се реализират успешно, което ще допринесе за успех в бизнеса. За да не се понесат финансови загуби , Водолеите трябва да бъдат предпазливи и не поставяйте всичките си яйца в една кошница. Последните дни на месеца се очаква натовареност както у дома, така и на работното място.
Още за зодия Водолей:

Начало