Месечен хороскоп Водолей

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Водолей

Месечен хороскоп Водолей
Водолей, Ноември ще бъде значително по-добър за вас в професионално, в лично и в материално отношение. Ще имате възможност да се изявите в ново поприще. Нови запознанства, срещи и партньорски договорености ще бележат развитието ви.

Напълно възможно е до средата на месеца да се справите с изпълнението на ангажименти, които да ви донесат допълнителни приходи, а и възможност да претендирате за по-добър пост. Препоръчително е да използвате дипломатическите си способности и да се ориентирате в новата обстановка, в която волно или неволно попадате. През втората половина на месеца късметът ще ви съпътства във всяка ваша инициатива, но се налага да имате повече доверие в себе си и да бъдете по-малко скептични към добрите шансове, които съдбата ви дава. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно.

Месецът е подходящ за запознанства, нова любов и създаване на семейство. За последното не прибързвайте, ако не сте опознали достатъчно партньора си. Ако сте семейни е във ваши ръце да съхраните брака си. Ще запазите здравето си в добро състояние, ако не се опитвате да изпреварвате времето, изживявайки се като съдници, и не се ядосвате, заради чужди грешки и пропуски.
Още за зодия Водолей:

Начало