Месечен хороскоп Везни

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Везни

Месечен хороскоп Везни
Везни, през месец юни трябва бъдете по- твърди и настъпателни при изпълнението на плановете си. Под влияние на Юпитер за вас на преден план ще излязат личните мотиви във всяко едно действие. През този месец фриволното отношение към живота ще ви помогне бързо да разрешите всеки един проблем. Личния живот ще ви донесе много приятни мигове. Очаква се да имате особено голям успех с противоположния пол.

Началото на месеца ще бъде успешен период за представителите на зодия Везни, особено ако по някакъв начин сте свързани с изкуството, дори ако това е просто хоби. Влиянието на Уран през този период ще направи поведението ви по-оригинално , екстравагантно и непредсказуемо. По време на този период Везни умело съчетават полезното с приятното и умело маневрират в трудни ситуации. За личния живот на Везни началото на юни ще бъде по- скоро неутрално. Въпреки, че ще водите светски живот, едва ли ще се ангажирате с нови запознанства.

Около средата на месеца, под влиянието на Марс, има опасност да бъдете въвлечени в чужди конфликти. Така че не бързайте да вземат участие в дебати и разгорещени дискусии. Периода около средата на месеца може да се окаже и неблагоприятен в делово отношение. За да се предпазите от гнева на началници, и да избегнете финансови загуби запомнете, че качеството е по- важно от количеството.

Хармоничния аспект на Меркурий в края на месеца ще допринесе за вашия професионален и личен успех. Този период може да изненада някой представители на зодията с еднократна, но доста сериозна финансова печалба, която да реши много от настоящите ви проблеми. В този период ще се наложи да отделите известно време за домашните си задължения. В последните дни на месеца е възможно да пламне любовен романс с някой от старите ви познати.
Още за зодия Везни:

Начало