Месечен хороскоп Везни

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Везни

Месечен хороскоп Везни
Везни, през ноември забавете темпото на работа и се съсредоточете върху изпълнението на инициативите, които имат спешен характер. По отношение на бизнеса и в професионалната сфера месецът ви позволява да подписвате дългосрочни договори и да градите съвместни планове с партньори, някои от които и чуждестранни. Възможни са положителни промени и в семейството.

През първата половина на месеца стечението на обстоятелствата ще бъде във ваша полза, но само ако не се ангажирате с твърде много задачи. И въпреки казаното, ако с някого сте в трудни отношения и не постигате съгласие по общи въпроси, използвайте момента да се помирите. През втората половина на месеца ще има възможност да установите полезни контакти, благодарение на които съвсем скоро ще поставите ново начало в професионалния си живот. Имайте предвид, че вътрешната ви нагласа ще играе важна роля за запазване на отличното ви здравословно състояние.

Любовният ви живот ще ви носи удовлетворението, от което се нуждаете. Ограничете алкохола, за да запазите психиката си здрава. Не злоупотребявайте с подправките, особено солта и сладките храни. Не бива да се поддавате на нервно напрежение.
Още за зодия Везни:

Начало