Месечен хороскоп Везни

Хороскоп за месец март, 2018 – зодия Везни

Месечен хороскоп Везни
Везни, с настъпването на 2018-а ще се наложи да се заемете с инициативите, от чиято реализация зависи деловата и материалната ви стабилност. Чувствате се добре, обкръжени от хора, които внасят ведрина и настроение в живота ви. Съдбата ви дава възможност да започнете нови проекти, стига да сте с овладени емоции и ясни цели. До средата на месеца наблюдавайте внимателно как върви реализацията на предприетите от вас инициативи. Избягвайте да предприемате каквито и да било рисковани ходове. През периода от 11-ти до 13-ти януари, когато Луната е във вашия знак, се грижете по-добре за себе си и не предприемайте рисковани начинания.

През втората половина на месеца ще откриете кратък път до целта, ако използвате шансовете, които съдбата ви предоставя. След 22-ри януари Меркурий е ретрограден, отдайте предпочитание на рутинните си задачи и задължения, и не правете инвестиции, за да не понесете финансови загуби. Откажете се от начинанията, колкото и примамливи да са те. Не взимайте и не давайте кредити. Преди посочената дата може да смените работното си място.

В любовта се пазете да не проявявате предразсъдъци, защото те ще ви пречат да постигнете единомислие с интимната си половинка. Самотните представители от знака ще бъдат настроени на авантюристична вълна. Здравето ви ще бъде сравнително стабилно.
Още за зодия Везни:

Начало