Месечен хороскоп Везни

Хороскоп за месец юли, 2016 – зодия Везни

Месечен хороскоп Везни
Везни, месец юли 2016 година започва по възможно най- лошия начин от финансова гледна точка. Някой от представителите на зодията дори ще останат буквално без пукната пара. Опитите да се закърпи положението през този период на месец юли ще доведе само до незначителни постъпления, а прибягването до фирмите за бързи кредити не е никак добра идея. По-добре да затегнете колана в началото на юли и да се опитате да намалите разходите.

Малко по малко всичко ще си дойде на мястото около средата на месец юли. Ще се появят нови добри възможности за работа и бизнес. Безработните представители на зодия Везни имат голям шанс да намерят желаната работа през този период. През втората половина на месец юли са възможни нови запознанства, които впоследствие могат да прераснат в романтична връзка.

Колкото повече наближава края на месец юли, толкова по- важни за вас стават личните взаимоотношения с тези, които обичате. Важно е да знаете, че в този период на месец юли 2016 г. не трябва да давате поводи за подозрения и ревност, както и да бъдете искрени с хората, на които държите.
Още за зодия Везни:

Начало