Месечен хороскоп Везни

Хороскоп за месец декември, 2016 – зодия Везни

Месечен хороскоп Везни
Везни, през настоящия месец декември се стремете да изясните всички въпроси, които биха могли евентуално да ви създадат проблеми на работното място. Постарайте се да планирате ангажиментите си съобразно сроковете, в които трябва да се вместите на всяка цена. Загърбете предразсъдъците си и се съсредоточете върху дейността за сбъдване на собствените ви желания. Бъдете активни и не се оставяйте на инерцията да ви води, за да не пропилявате безвъзвратно времето си.

През първата половина на месеца преценете изключително точно финансовото си положение, за да успеете да покриете разходите около предстоящите празници. На много от самотните представители от знака ще се усмихне щастието в любовта. Вероятно ще попаднете в плен на нова особа, която коренно може да промени част от предварителните ви нагласи. Късметът е с вас, стига да не го подминете сами, само защото не ви се занимава с едно или друго, а то всъщност е важното за момента.

През втората половина на декември 2016-та се постарайте да съчетаете в перфектна комбинация работата, желанието за почивка и потребността да сте близо до приятелите и до семейството си. От 15 до 17 декември, когато Луната минава през вашия знак, се грижете по-добре за себе си и не рискувайте в нищо. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но въпреки това не е препоръчително да правите големи покупки или инвестиции в недвижимо имущество.

И през декември здравето ви ще е в пряка зависимост от живота, който водите. Необвързаните от вас могат да се влюбят през декември и да помислят за създаване на семейство. А ако вече сте създали такова, но то не е основано на взаимни отстъпки и споделена любов, вероятността от раздяла с партньора ви също е реална.
Още за зодия Везни:

Начало