Месечен хороскоп Телец

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Телец

Месечен хороскоп Телец
Телец, професионалните ви задачи и бизнес планове ще се окажат сред най-приоритетните ви ангажименти през ноември. Трудностите ще произлизат от забавяне и от изникващи на пътя ви изненадващи спънки. Ноември е добър за личните ви и делови контакти с дългосрочна перспектива.

През първата половина на ноември ще трябва да се справите със затрудненията от делово естество. Не е изключено голяма част от личните ви идеи да бъдат отхвърлени от властимащите. Добре е да помислите по какъв начин да подобрите цялостно си положение. През тои период в семейството ще избегнете недоразумения с партньора, ако сте по-сдържани откъм претенции, но най-вече, ако не изневерявате. Не семейните имат шанс за създаване на сериозна връзка.

През втората половина на ноември не изпадайте в паника, ако част от предприетите от вас инициативи са в застой! Приемете затишието като удачен вариант да обърнете внимание на подробностите около предстоящото подписване на документ или продажбата на недвижим имот. Грижете се за духовното си израстване, като се предпазвате от грешки и приемете, че правенето на компромиси не е белег на слабост, а на зрялост и прозорливост. Не стигайте до крайности и не правете не поискано добро, за да не навредите на здравето си.
Още за зодия Телец:

Начало