Месечен хороскоп Стрелец

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец
Стрелец, август 2017 г. ще бъде месец на предизвикателства пред много от вас, което изисква да сте в добра физическа и психическа форма, за да извлечете най-доброто за себе си. В професионалната сфера ще има развития, които ще ви направят по-активни в доказване на предимствата ви, в случай, че от това зависи оставането ви на това работно място или в защита на интересите ви. Няма да ви липсват идеи, които ще има с кого да споделяте и реализирате, но не избързвайте с реакциите си, бъдете последователни в действията си и ще успявате.

Август е особено благоприятен за тези от вас, които са учащи или са заети в сферата на образованието. От средата на август съдбата ви дава шанс да тръгнете по нова посока в професионалното си развитие и амбициите ви в тази област ще получат силен тласък. Казано най-общо, късметът ще бъде с вас през следващата около една година, що се отнася до кариерата, като първият полъх може да усетите още сега, през август. Възползвайте се максимално от влиянието, което ще ви помогне да си осигурите повече авторитет и влияние, като се оглеждате за нови възможности и не се страхувате да предизвиквате себе си.

Месецът е благоприятен за създаване на семейство и започване на свой бизнес, както и за начало на нова работа. Но запомнете, нещата ще ви се отдават и ще бъдете в отлична кондиция за всичко, което поискате, само ако сте овладени и не се поддавате на гнева и емоциите. Обратното ще отнема енергията ви и ще създава предпоставки за конфликти и загуби. През дните от 23 до 25 август бъдете особено внимателни към здравето си и не рискувайте в нищо.
Още за зодия Стрелец:

Начало