Месечен хороскоп Стрелец

Хороскоп за месец март, 2018 – зодия Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец
Стрелец, С настъпването на януари 2018 година е важно да прецените докъде се простират възможностите ви за реализация в професионалната сфера. Пазете се да не си поставяте невъзможни за постигане цели. Импулсивните ви реакции могат да ви създадат много проблеми, за това си наложете да сте по овладени откъм емоции и контролирайте желанието си да сте водещи във всяка ситуация.

През втората половина на месеца моментът е подходящ за сключване на договор за сътрудничество, но също така и за поставяне на ново начало в професионалната сфера. Имайте предвид, че крайните резултати ще зависят изцяло от усилията, които сте вложили до момента. През дните от16-ти до 18-ти януари, когато Луната е във вашия знак, се грижете по – добре за себе си, без да рискувате в нищо. След 22-ри януари, когато Меркурий е ретрограден, заложете на рутината и не предприемайте нови начинания.

Финансовото ви положение ще се съхрани стабилно. Здравето ви ще се нуждае от специални грижи. Не пренебрегвайте потребността си от пълноценна почивка и от положителни емоции! Като цяло януари ви носи шанс за професионален възход и финансова стабилност.
Още за зодия Стрелец:

Начало