Месечен хороскоп Стрелец

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец
Стрелец, изпълнен с предизвикателства ще бъде за вас настъпващият месец ноември. Постарайте се да съвместявате служебното с личното, за да не изостанете с изпълнението на важен за вас ангажимент. Бъдете предпазливи и не рискувайте, ако ви предложат по-добро работното място, възможно е новото да не отговаря на изискванията ви, но да го разберете късно и да съжалявате.

През първата половина на месеца се насочете към сключването на договор, който ще ви осигури стабилност на работното място и завидни парични приходи. Промените, които замисляте, някои от които касаещи предстоящи ваши пътувания, ще имат отношение към развитията през следващите месеци. През втората половина на ноември много от вас ще отчетат значително повишаване на финансовите приходи, но наред с тях ще се увеличат чувствително и разходите ви от спешен характер. Правилният баланс между приходи и разходи ще ви предпазва от възможността да възникнат сериозни проблеми.

Моментът не е особено благоприятен за ново начало в любовта. За необвързаните от вас ноември носи много романтични емоции, някои може и да се влюбят, но не пристъпвайте към обвързване с брак, ако връзката ви не е проверена. По отношение на здравето ще се чувствате жизнени и работоспособни. Ограничете консумацията на спиртни напитки и пикантна храна, не прекалявайте със сладкото.
Още за зодия Стрелец:

Начало