Месечен хороскоп Стрелец

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец
През юни при Стрелците могат да се появят нови интересни приятели, които са близки по дух. През юни, под влиянието на Уран Стрелец ще вземе активно участие в обществения живот , и някои от тях могат дори да започнат политическа или религиозна кариера. В ежедневието Стрелците могат да станат малко по- екстравагантни , но това ще ги направи по- интересни и привлекателни за противоположния пол. Трудности месец юни може да донесе много на Стрелец, но също така няма да липсват и радостни моменти. През този месец вашите постижения в любовта ще бъдат скромни.

Началото на месец юни 2017 г. за Стрелец е активен и динамичен период. Енергийния потенциал е достатъчно висок, настроението – оптимистично, а самочувствието – перфектно. По време на този период Стрелците ще бъдат съсредоточени основно върху себе си и собственото си благополучие. Но в началото на юни, Стрелците са доста чувствителни към критика, и ще действат в съответствие с принципа Който не е с мен, е против мен. Дори ако трябва да пожертват отношенията с приятел или колега.

Около средата на месеца влиянието на Нептун може да подтикне към погрешни и прибързани заключения. В средата на юни , вие ще получите повече радост и удовлетворение в личните взаимоотношения. Възможни са здравословни проблеми, най- вече с червата и черния дроб, които са особено уязвими.

Края на месеца е по-подходящо време за почивка, отколкото за подвизи в професионалното поприще. Меркурий може да повлияе неблагоприятно на качеството на работа. Последните дни на месеца ще бъдат изпълнени с романтика. И въпреки леко авторитарното ви поведение месеца ще завърши с прегръдка.
Още за зодия Стрелец:

Начало