Месечен хороскоп Скорпион

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Скорпион

Месечен хороскоп Скорпион
Скорпион, август 2017 г. ще премине в решаване на проблеми, голяма част от които натрупали се във времето. Поставяйте си ясни цели, които може да следвате, без да омаловажавате задълженията си към семейството и обществото. Познанията и опитът са най-добрите ви помощници, на които може да разчитате и е крайно време да ориентирате активността си към конкретни цели, които да следвате.

Ако решите да започнете някаква нова дейност или да се захванете с нов проект, периодът е чудесен да предприемете първите стъпки. Имайте предвид обаче, че не е удачно да установявате важни делови отношения или ново бизнес партньорство – освен ако процесът вече не е започнал. Сега е чудесно време да прецените кои от проектите, които сте подхванали, си заслужават и трябва да ги продължите. Някои от вас са поели повече ангажименти отколкото може да понесат, така че не прекалявайте и подредете приоритетите си, защото в противен случай отговорностите ще се превърнат за вас в бреме.

Пазете се от конфликти и си наложете повече търпение, без да обвинявате за неудачите си хора, които се грижат за вас и ви подкрепят. Грижете се за семейството и родителите си, за да живеете в хармония със себе си, да се радвате на разбирателство и да сте в кондиция за всичко, което бихте желали да свършите.
Още за зодия Скорпион:

Начало