Месечен хороскоп Скорпион

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Скорпион

Месечен хороскоп Скорпион
Скорпион, Ноември ще бъде добър за предприемчивите и напористи представители на знака. Ще имате успех в начинанията си, стига да сте търпеливи и да следвате приоритетите си, като детайлно обмисляте всеки свой ход. Не предприемайте нищо, за което не сте сигурни и е плод на моментното ви настроение и емоции.

През първата половина на месеца се опитайте да установите умерено темпо на работа, което ще гарантира успеха на предприетите от вас ходове. Моментът е благоприятен да кандидатствате за нов пост или друго работно място. Обсъждайте открито въпросите, които ви вълнуват, за да да намирате с лекота разрешение на съществуващите проблеми. През втората половина на месеца добре преценявайте хората, които допускате в живота си и не се доверявайте на всеки, само защото ви изглежда смирен. Не изпадайте в крайности и бъдете внимателни. Мислете положително и ще се чувствате добре.

През ноември необвързаните могат да срещнат своята половинка, времето е подходящо за създаване на сериозна връзка и сключване на брак по любов. В здравословно отношение не сте изправени пред непреодолими проблеми, щадете нервите си и не хабете енергията си за маловажни неща.
Още за зодия Скорпион:

Начало