Месечен хороскоп Риби

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Риби

Месечен хороскоп Риби
Риби, месец август 2017 година е благоприятен период за вашите професионални и бизнес начинания, които ще приключвате с финансови реализации и удовлетворение от свършеното. В сферата на инвестициите също ще имате добри находки, на фондовата борса и във всяка друга област, където сте съсредоточили интересите си.

Месецът ви дава шанс за едно чудесно начало в сферата на любовта и взаимоотношенията. Това не значи, че, ако сте необвързани, още сега ще ви сполети нова любов, а че през следващите седмици и месеци може да очаквате развитие в тази област. Ако пък сте обвързани, ще имате възможност да внесете повече радост във връзката си и да преодолеете някои трудности, които са ви пречели. В случай че поддържате отношения с бивши партньори, които по някакъв начин ви карат да гледате назад или не сте съвсем свободни за нова връзка, сега е моментът да се запитате дали наистина заслужавате това. Не се вкопчвайте в миналото и гледайте напред.

През дните от 8 до 10 август бъдете особено внимателни за здравето си, възможни са простуди и инфекциозни заболявания. Избягвайте пикантни храни, алкохол и крайностите във всичко.
Още за зодия Риби:

Начало