Месечен хороскоп Рак

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Рак

Месечен хороскоп Рак
Рак, през месец Август 2017 година ще се порадвате на повече спокойствие и душевното ви състояние ще бъде доста по-стабилно. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху важните неща, ще стъпите на по-здрави основи, върху които може да надграждате. Планирайте нововъведения и промени за втората и третата десетдневка на периода, когато ще бъдете най-продуктивни на идеи и иновации. Бизнесът ви ще се развива според очакванията ви, ще имате повече пътувания, срещи и договаряния, за това е важно да сте в добра физическа форма и в хармония със себе си.

Месецът е доста благоприятен за финансовото ви положение. Някои от вас ще получат пари от работа, която са свършили преди време, а други може да се изненадат от възможност в службата, която в бъдеще ще им осигури по-добро възнаграждение. Бъдете практични и направете каквото е нужно, за да се подсигурите – не харчете необмислено, спестявайте повече и разпределяйте разумно средствата.

В семейството проблемите няма да свършат с магическа пръчка, нужно е внимание и разбиране, а най-важното да се говори за тях. Премълчаването им задълбочава нещата. Безсънието при някои от вас може да се задълбочи, особено, ако не намирате начини да се разтоварите от стреса и мислите само за случващото се през деня. Търсете допира с природата и тя ще изчисти напрежението ви. От 9 до 12 август бъдете с повишено внимание за здравето си, възможни са травми, проблеми с очите и костите.
Още за зодия Рак:

Начало