Месечен хороскоп Рак

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Рак

Месечен хороскоп Рак
Рак, сравнително спокоен ще бъде за вас настъпващият ноември във всички житейски направления. Ноември ви носи успех в срещи, запознанства, професионална реализация и постигане на материална стабилност. Ще общувате с лекота и верни на природата си, ще се вслушвате в интуицията си. Тя ще ви подскаже с кого е добре да продължите и занапред.

През първата половина на месеца не допускайте импулсивността да ви обзема по отношение на крупни покупки и продажби, въпреки че няма да имате проблеми от материален характер. Около средата на месеца не пренебрегвайте необходимостта си от пълноценен отдих. Обърнете внимание на здравословната си форма, като някои профилактични прегледи ще ви помогнат да откриете някои от съществуващите си проблеми навреме. Последните дни на ноември посветете на семейството си!

В личните си и интимни отношения бъдете естествени, ако не сте открили истинската любов, Съдбата скоро ще ви срещне с подходящия ви човек. А ако сте създали семейство, не изневерявайте на партньора си, за да не се стигне до раздели.
Още за зодия Рак:

Начало