Месечен хороскоп Лъв

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Лъв

Месечен хороскоп Лъв
Лъв, юни 2017 ще бъде за вас период на активна комуникация и нов бизнес. Под влиянието на Уран ще бъдете по- самостоятелни и независими от други хора и външни обстоятелства. През юни, голямо влияние върху живота на Лъва може да има любимия човек. Ако връзката ви не върви, то и вашите професионални постижения ще бъдат много по-скромни. По отношение на членовете на семейството юни месец е благоприятен за разрешаване на всички конфликти и проблеми.

В началото на месеца, под влиянието на Венера, ще бъде труден период за представителите на зодия Лъв. Проблеми се очакват в междуличностните взаимоотношения. Особено много трудности и неочаквани изненади може да донесе в работата.

Към средата на месеца представителите на зодия Лъв ги очаква активно участие в обществения живот, както и в живота на хората, които обичате. Професионални и лични успехи в този период на юни зависи от доверието в хората. Така че се опитайте да се погрижите при избора на бизнес партньори – това ще ви помогне да се предпазите от неприятни изненади! В областта на любовните отношения в средата на юни за Лъва ще бъде всичко тихо и сравнително безопасно. Препоръчително е да посветите повече време на искрени разговори с любимия човек.

Края на месеца е благоприятен за дела, свързани с бизнеса и търговията, както и за важни покупки. Края на месеца е време на големи творчески начинания. През последните дни на месеца трябва да бъдете по – смели и и инициативни в любовта.








Още за зодия Лъв:

Начало