Месечен хороскоп Лъв

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Лъв

Месечен хороскоп Лъв
Лъв, Ноември ще се окаже труден за много от вас в материалната сфера. Задължително направете цялостна равносметка на приходите и на разходите си. Не се препоръчва да започвате нови начинания, работете спокойно върху текущите си задачи и следвайте рутинните си задължения,без напрежение и стрес. Само така ще бъдете полезни.

През първата половина на месеца не бързайте да взимате важни решения и най-вече не се поддавайте на емоциите си! Стремете се да използвате позитивите от осъществените от вас пътувания по работа. Не странете от хората, които искрено ви симпатизират. През втората половина на ноември изградете ясна стратегия, в случай че се наложи да преодолявате определени житейски препятствия.

В семейството проблеми не се очертават, стига да не прекалявате с отсъствието от дома и не пренебрегвате грижите си за партньора, децата и родителите ви. Последните, по свои разбираеми причини, ще изискват повече внимание, което на моменти може да ви струва и прекалено, сами преценете, но не ги лишавайте от необходимото.
Още за зодия Лъв:

Начало