Месечен хороскоп Лъв

Хороскоп за месец март, 2018 – зодия Лъв

Месечен хороскоп Лъв
Лъв, с настъпването на януари ще се открие възможност да се заемете с осъществяването на инициатива, която ще ви донесе значителни успехи в делови и в материален план. Не предприемайте рисковани инвестиции, особено след 22-ри януари, когато Меркурий става ретрограден. Най-важно за вас през януари е да бъдете предпазливи, да не избързвате и добре да обмисляте всяко свое действие. Около средата на месеца активността ви ще има определяща роля за постигането на отлични крайни резултати. Не губете концентрация при боравене с пари или документи, за да не допуснете неволна грешка.

Съдбата ще ви подкрепя във всичко, с което се захващате, но не бива да очаквате мигновени резултати от работата си. Част от вас ще осъществят поредица от кратки пътувания, на които ще вземете важни решения относно настоящето и бъдещето си. В последната десетдневка на месеца си наложете повече търпение не бъдете импулсивни и не избързвайте в реакциите си. Бъдете упорити и работете активно.

През януари сте податливи на простуди, за това се обличайте подходящо. Вземете мерки за здравето си, в случай че често страдате от вирусни инфекции! Избягвайте нервното напрежение, особено през периода от 6-ти до 8-ми януари, когато Луната е във вашия знак.
Още за зодия Лъв:

Начало