Месечен хороскоп Козирог

Хороскоп за месец март, 2018 – зодия Козирог

Месечен хороскоп Козирог
Козирог, януари 2018 година ще бъде изключително плодотворен месец за вас в професионалната сфера, което ще ви позволи да постигнете, а и да задминете очакванията си в това направление. Постарайте се увеличите грижите около запазването на отличната си материална стабилност – лишете се от разходите за неща, които не са от първа необходимост за вас. Месецът ви позволява да възстановите отношенията си с близки, приятели и делови партньори.

В любовта бъдете искрени и не търсете подходящия партньор само защото той може да ви осигури финансова, професионална или друга изгода. Не изневерявайте, за да не провалите семейството си, а ако не сте го създали помислете дали сте с правилния човек. През дните от 18-ти до 20-ти януари, когато Луната е във вашия знак се грижете по добре за себе си и не рискувайте.

Ще запазите здравето си относително добро, ако не насърчавате желанието си да командвате навсякъде и за всичко. Обратното ще ви създаде проблеми с нервите и може да отключи депресивни състояния, за които ще се наложи да търсите лекарска помощ.
Още за зодия Козирог:

Начало