Месечен хороскоп Козирог

Хороскоп за месец декември, 2017 – зодия Козирог

Месечен хороскоп Козирог
Козирог, наситен със събития ще бъде за вас настъпващият ноември. На първо място, ще успеете да се справите с разрешаването на конкретен проблем, който от дълго време не ви даваше покой. По-често си почивайте, натрупаната умора е лош съветник и отнема от силите ви, когато трябва да сте работоспособни и в добра кондиция.

През първата половина на месеца се постарайте да бъдете максимално концентрирани и добрите резултати няма да се забавят. Организирайте дейността си и осъществявайте намеренията си с пълното съзнание, че не всичко при вас ще се развива според предварителните ви очаквания. Работете за стабилизиране на позициите си и оправете отношенията си. През втората половина на месеца ще има възможност да осъществите поредица от пътувания, част от които в бъдеще ще имат решаваща роля в живота ви. Подайте ръка на член на семейството си или на изпаднал в нужда приятел.

В семейството нещата ще си продължат по старому, освен, ако не решите да се вземете в ръце и да промените поведението си, като се отнасяте с повече внимание и любов към партньора. За да съхраните здравословното си състояние, не пренебрегвайте физическото натоварване, рационалното хранене и пълноценния отдих.
Още за зодия Козирог:

Начало