Месечен хороскоп Козирог

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Козирог

Месечен хороскоп Козирог
Козирог, през юни 2017 ще ви бъде трудно да се ориентирате в ситуацията, тъй като ще има много объркани и несигурни обстоятелства. Влиянието на Плутон ще помогне като противодейства на негативното влияние от външната страна, но това може допълнително да се засили устойчивостта на нашите собствени грешки и неточности. И така, през юни ще бъде за Козирозите успешна само дотолкова, доколкото самите те биха били склонни да се променят и да се адаптират към ситуацията. През юни Козирозите ще гледат с недоверие на всяка промяна, като това ще ги запази донякъде, но ще пропуснат оригиналността и креативността и професионални успехи няма да са толкова високи, колкото биха искали.

Началото на месеца ще бъде период на суетене и несигурност. В допълнение , в началото на юни Козирозите трябва да се справят не само с личните си проблеми , а в някой случаи и с проблемите на близки приятели, които спешно се нуждаят от помощ и подкрепа. Странното е, че този период е доста добър от финансова гледна точка. По време на този период в личните взаимоотношения можете да очаквате нова романтична връзка. Ако имате деца , не забравяйте да обърнете внимание на техните проблеми – те могат да бъдат по-сериозни , отколкото си мислите !

Около средата на месеца представителите на зодия Козирог могат да очакват много приятни преживявания свързани с любовта и романтиката. Влиянието на Венера ще помогне на Козирога да регулира личния си живот, изпращайки любовната връзка в една по- сериозна посока. В професионалната сфера Козирога може да разчита на колегите си ако възникнат трудности. Към края на месеца са възможни здравословни проблеми. Влиянието на Марс предупреждава за наранявания , свързани с работата на базата на разсеяност и отвличане на вниманието. Бъдете внимателни по време на този период, избягвайте опасни ситуации и не рискувайте здравето си в името на пари.
Още за зодия Козирог:

Начало