Месечен хороскоп Дева

Хороскоп за месец юни, 2017 – зодия Дева

Месечен хороскоп Дева
Дева, през месец юни 2017 професионалните и личните ви успехи ще зависят от волята на партньорите и приятелите ви. Влиянието на Юпитер върху представителите на зодия Дева ще донесе късмет в колективни начинания и бизнес сътрудничество, но не гарантира успешното изпълнение на отделните инициативи. Ако през юни между вас и вашия любим човек възникнат недоразумения, опитайте се да ги решите с помощта на взаимно конструктивен диалог. Юни ще донесе добри резултати в работата и кариерата, но само при условие, че наистина харесвате това, което правите.

В началото на юни 2017 г., благодарение на положителното влияние на Венера, Девите ще бъдат обхванати от привързаност към любимия човек. През този период професионалните постижения ще бъдат задоволителни, но основното внимание ще бъде върху семейството и личния живот. В началото на месеца много представители на зодията ще подобрят атмосферата в семейството и ще установят добри отношения с роднините.

Заради отрицателното местоположение на Нептун са възможни емоционални сривове около средата на месеца. Това ще има отрицателно въздействие както върху личния живот, така и върху професионалните успехи. Опитайте се да бъдете по-смели и по-уверени , в противен случай вашите конкуренти и съперници ще се възползват от ситуацията. За да запазите мира в семейството през този период трябва да проявите инициатива в решаването на проблеми.

Края на месец юни ще бъде леко напрегнат за представителите на зодия Дева. И главния виновник за това е Меркурий, който ще държи Девите в напрегнат ритъм. По време на този период Девите буквално поглъщат всякаква работа. Между другото, повишената активност влияе негативно на здравословното ви състояние. Така че се опитайте да не стигате до крайности. И не забравяйте, че златната среда е успех в бизнеса и добро здраве!
Още за зодия Дева:

Начало