Месечен хороскоп Близнаци

Хороскоп за месец март, 2018 – зодия Близнаци

Месечен хороскоп Близнаци
Близнаци, започвате годината в отлична концентрация, което е предпоставка за професионални успехи и признание. С практичен усет за нещата ще работите върху програмата си и ще постигате набелязаните ви цели както на работното място, така и в семейството. Не бива да се главозамайвате от успехите си. До средата на януари ще научите добри новини, които ще гарантират стабилността ви в професионален и в материален план. Финансовите ви приходи чувствително ще нараснат, което ще ви позволи да направите някои неотложни покупки за дома и за офиса си.

През втората половина на януари деловата ви ангажираност чувствително ще нарасне, което ще ви принуди да направите някои промени в предварителните си планове. В последните дни на месеца част от вас ги очакват дългоочаквани добри вести от личен характер. Ще се радвате на добро здраве, няма да възникват сериозни проблеми. Залагайте на спорта и на рационалното хранене.

Месецът е подходящ за сключване на брак. По отношение на парите бъдете бдителни и не оставайте незащитени интересите и авторитета си, особено ако работите в подкрепа на други хора. На 1 и 28 – 31 януари, когато Луната минава през вашия знак, бъдете отговорни към здравето си и не рискувайте в нищо.
Още за зодия Близнаци:

Начало