Месечен хороскоп Близнаци

Хороскоп за месец август, 2017 – зодия Близнаци

Месечен хороскоп Близнаци
Близнаци, месец Август 2017 година ще бъде позитивен месец за вас. Ще имате усещането, че плувате в познати води и може да се отдадете на дейности, които ви доставят удоволствие. Ако сте планирали пътуване, особено в чужбина, значи сте късметлии, защото периодът е много подходящ за това – вероятно ще си изкарате чудесно и ще натрупате интересни нови впечатления. Социалният ви живот ще бъде активен, което ще ви подейства особено стимулиращо.

Ако не сте усвоили уроците от миналото, грешките ще се повтарят и отново ще ви накарат да страдате. Впечатляващо е, че имате състрадателно сърце, готово да помогне на всеки, но е добре реално да преценявате нуждите им и най-вече да се ръководите от това, дали помощта ви е търсена. Наложете си да сте предпазливи, за да избегнете разочарованията и болката. Ценете времето и енергията си и избягвайте ненужните спорове. Не се противопоставяйте на мнението на колегите си, само защото високо цените своето, винаги има какво да научите.

Не рискувайте в нищо и най-вече с парите на други хора, поверени ви за управление. Нова любов, работа, смяна на обкръжението и вълнуващи пътувания.
Още за зодия Близнаци:

Начало