Личен Хороскоп

Личен ХороскопТвърдят, че в древни времена хората са владеели тайната на предсказване на съдбата. Освен това, днес , учените казват, че хората са свързани със звездите , както и с целия космос , звездите регулират не само за физическото състояние на човек , но също така оказват влияние върху неговото поведение , и вероятно в крайна сметка формират неговата съдба . Пророците от древността са вярвали, че чрез изучаване на звездите може да се предскаже какво ще се случи на човек, днес , утре , в рамките на няколко години . Връзката на хората със звездите все още не е обяснена. И все пак тайната на хороскопите е позната не само от малцина . Човечеството е събрало за хилядолетие огромен практически материал. Можете да разберете какво ви очаква в близко бъдеще , само като погледнете вашия личен хороскоп .

Личен Хороскоп

Това е вашата най- пълна и обективна астрологична характеристика. Това е най- точния описателен хороскоп , изготвен на база датата на раждане (местоположението на Слънцето , Луната и планетите в момента на раждането ви ) , който разкрива скритите ви таланти и силни страни, както и чертите на характера.


Дневен хороскоп

Това е уникална система , която анализира позициите на планетите в небето към настоящия момент. Личния хороскоп за месеца, изготвен по дни ще ви покаже най-подходящите дни за ключови сфери във вашия живот, като отвори пътя към достигане на желаните цели !


Седмичен Хороскоп

Седмичен хороскоп за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби. Хороскоп за седмицата. Хороскопи за всички зодии. Седмичен хороскоп за всички зодии


Месечен Хороскоп

Месечен хороскоп за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби. Хороскоп за месеца. Хороскопи за всички зодии. Месечен хороскоп за всички зодии

Годишен Хороскоп

 ще ви покаже как да направяте живота си по-богат и хармоничен. Следвайки съветите на астролозите , вие ще знаете кое ще бъде неизменна част от живота ви , и кои събития ще се окажат незначителни. За какво си струва да положите усилия , и кое е по-добре да го оставите на случайността.

Личен хороскоп за съвместимост на базата на въведените данни за партньорите изгражда астрологични изводи за връзката ви. Отделно описани като основните положителни и отрицателни аспекти на връзката , както и анализ на съвместимостта.

Личен любовен хороскоп ще ви покаже не само съвместимостта на характерите и съдбите ви , но също така отразява най-подходящите партньори за вас в зависимост от датата на раждане . Анализът има предвид перспективите в един съюз . В същото време любовния хороскоп изчислява идеалното време за правенето на любов , дава подробно описание на интимните моменти от живота , съвети и трикове.

Хиромантията (линии на съдбата , линии на характера). Учените са доказали , че между пръстовите отпечатъци и психофизиологичните функции  има ясна и много силни връзки. Резултатите са оценка на здравето, сила , емоция , лични способности и предразположения към определени видове дейности.

Вижте още:

Хороскопи – Каква е твоята зодия? Можеш ли да избегнеш капаните на съдбата чрез хороскопа си? Отговора на тези и още много други въпроси. Всички видове хороскопи на едно място.
Астрология – В астрологията и хороскопите, всеки зодиакален знак представлява характер, тенденция, която засяга всяко небесно тяло в него. Планетите изразяват това, което се случва.
Нумерология – Нумерология – значението на числата в твоя живот. Така както и зодиакалните знаци в хороскопите дават отговори на много въпроси свързани с човешката индивидуалност.
Карти Таро – Значение и тълкуване на картите Таро. Възможно ли е да се предскаже бъдещето по картите? Открийте силата на Таро. Изтегли твоята Таро карта за деня и посрещни съдбата.

Начало