Хороскоп за деня Везни

Хороскоп за днес, 23 май 2017, вторник – зодия Везни

хороскоп за деня Везни

Везни, днес подхождайте с по-голямо разбиране към нещата, от които сте заобиколени в професионален, материален и личен план. Опитайте да се освободите от тези ангажименти, които не се развиват според очакванията ви или не ви носят придобивките, на които се надявате. С любов и внимание по-лесно ще постигнете онова, за което копнеете.

Решаване на служебни въпроси и уреждане на имотни или бизнес – интереси са част от предвижданията на много от вас за днес. За други денят се свързва с пътуване. В семейството ще обсъждате теми, свързани с общи начинания, както и обучението ви, вашето или на децата ви. Добре е да не се гневите заради чуждите несъвършенства и да пазите енергията за добрите си намерения. Подчинена на тях, ще постигнете всичко, което предвиждате. Денят е много добър и за сключване на брак. Ниското ви самочувствие днес говори за зле контролирана агресия.

За да реализирате собствените си цели използвате всяка жизнена ситуация в свой интерес. Планирайте разходите си. Ако сънувате, че ядете ягода – ще загубите шанс поради проява на натрапчивост.

Виц на деня


Още за зодия Везни:

Начало