Хороскоп за деня Риби

Хороскоп за днес, 24 август 2017, четвъртък – зодия Риби

хороскоп за деня Риби

Риби, днес усилията ви в личен план ще дадат очакваните от вас резултати. Обмислете как да осъществите свое желание за пътуване, без това на всяка цена да ви коства твърде много средства и компромиси.

Риби, днес щедро ще се ползвате от енергийна и финансова подкрепа, която ще направи делата ви успешни, включително и новите начинания. Осъществени желания, за които сте се потрудили и сте заслужили, както и всеки друг. Имате свободната воля да се разпореждате със себе си, както желаете, направете го елегантно, без някой друг да изпита болка от това и в същото време станете опора на онези, които търсят подкрепата ви. Денят носи шанс и за самотните да открият своята половинка, но се пазете от съмнителни хора, които могат да ви навредят.

Условията за реализация на вашите цели – лични или делови, са подходящи, но преобладаващата част от родените в Риби слабо владеят нервите си – или по-точно напрежението и нервността ги владеят и въпреки добрите възможности може да се окажете неудачници. Най-важна е концентрацията.

Виц на деня


Още за зодия Риби:

Начало