Хороскоп за деня Риби

Хороскоп за днес, 29 септември 2016, четвъртък – зодия Риби

хороскоп за деня Риби

Риби, днес се стремете да проявявате голяма гъвкавост, за да успеете да се справите и със служебните, и с личните си отговорности. В случай че съществува и най-малката вероятност да отложите изпълнението на важен ангажимент, на всяка цена съставете стриктен план, който ще ви осигури спокойствието, от което се нуждаете. Отделете достатъчно време за отдих.

Планирайте действията си и градете новите си планове, за да хармонизирате енергията си със съзидателните сили на деня. Използвайте ги и за подобряване на отношенията в семейството, както и за благоустрояване на дома ви. Възникналите проблеми ще решавате бързо и лесно, стига да сте активни и проявявате доброто си отношение към всички, с които животът ви среща. Не пропускайте разходка сред природата, насочете излишъкът си от сили за укрепване на здравето ви.

Проведете разговор, който отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при работа, свързана с подготовката на финансови документи

Виц на деня


Още за зодия Риби:

Начало