Хороскоп за деня Риби

Хороскоп за днес, 23 май 2017, вторник – зодия Риби

хороскоп за деня Риби

Риби, днес се съобразете със съществуващите на работно ви място условия. Постарайте се да проявите ефективност и да не предприемате ходове, които биха могли да нарушат стабилността, на която разчитате в професионален план и в материално отношение. Предприетите от вас ходове ще ви донесат резултатите, на които се надявахте.

По всякакъв начин днес избягвайте натоварванията – емоционални и физически, не пренебрегвайте нуждите си и мислете позитивно. Само така ще се предпазите от лъжи, измами и илюзии, с които денят е наситен. Занимания със спорт или други, любими неща ще ви тонизират и помогнат да укрепите духа и балансирате емоциите си. В отношенията с любимия ви човек бъдете премерени, никой днес няма нужда от излишни вълнения. Развития в професионалната сфера ще ви обнадеждят за бъдещ проект или възнаграждение, но не подписвайте важни документи.

Не надценявайте възможностите си и вършете само това, което може да свършите. Помислете за благоустрояване на дома си. Ако сънувате, че държите четирилистна детелина – ще срещнете голямата си любов.

Виц на деня


Още за зодия Риби:

Начало