Хороскоп за деня Рак

Хороскоп за днес, 16 декември 2017, събота – зодия Рак

хороскоп за деня Рак

Рак, днес обмислете по какъв начин да реализирате определена своя идея. В случай че сте зависими от други хора, то в никакъв случай не проявявайте своеволия, защото това ще има негативно въздействие върху вас. В материален план е важно да намалите чувствително разходите си.

Голяма е вероятността днес да изразходвате енергията си напразно, за това активните действия не са препоръчителни. Следвайте краткосрочните си цели, като отделите достатъчно внимание и на себе си. Не се преуморявайте с нищо, щадете здравето и нервите си. Приготовления за пътуване или друго, вълнуващо събитие ще ви накара да направите избора си по отношение на гардероба или по-внимателно да подберете мястото за организацията му. Денят е подходящ за очистване от токсини, гладуването с лечебна цел се понася по-леко и има видим ефект.

Природните ви интелект и гъвкавост ви помагат да избегнете усложненията. Може да се появи желание да скриете истинските мотиви на постъпките си, да действате тайно и незабелязано. Ако сънувате, че купувате мляко – очаква ви някакво удоволствие.

Виц на деня


Още за зодия Рак:

Начало