Хороскоп за деня Рак

Хороскоп за днес, 25 юни 2017, неделя – зодия Рак

хороскоп за деня Рак

Рак, днес не искайте невъзможни неща от интимната си половинка. Стремете се сами да реализирате стремежите си, като залагате на съобразителност, на воля и на позитивно мислене. Опитайте се да направите реална преценка на текущото си материално положение и избягвайте да предприемате каквито и да било рисковани ходове в това направление.

Ще избегнете неудачи и разочарования, ако не разчитате на стара слава, а запретнете ръкави и действайте по въпросите, стоящи на дневен ред. Отложете новите начинания и важни решения, не подписвайте важни документи, съществува опасност от измами. В общуването не бъдете обстоятелствени с колеги и близки, и не изяснявайте отношенията си, защото всички ще са напрегнати и неусетно може да настроите някого срещу себе си. С положителни мисли ще се противопоставите и предпазите от вредни въздействия.

Силните чувства могат да доведат до емоционални сривове и прибързани и недалновидни решения. Постарайте се да не намесвате невинни хора и да не им приписвате неуспехите си. Това би навредило на вашата репутация и още повече би усложнило всяка ситуация.

Виц на деня


Още за зодия Рак:

Начало