Годишен Хороскоп Водолей

2017-а ще бъде интересна година за вас, защото ще имате възможност да разширите кръгозора си, да общувате с повече хора и да учите нови неща. Ще усетите стимул да надскочите това, което вече сте изградили – в личен или в делови план; ще се стремите да постигнете по-голяма свобода на действие и ще гледате към нови хоризонти. В много отношения ще подобрите начина си на живот, позволявайки си повече удобства, желани пътувания, и неща, за които не сте и мечтали. Всичко ще получите като възнаграждение за упорството, труда и последователността в действията си, за креативното си мислене и похвати, и не на последно място, заради способността ви да предвиждате. Последното обаче няма да ви направи подготвени за всичките промени, които ви предстоят. Имайте предвид, че през тази година звездите ви дават чудесната възможност да внедрите новото в старото, тоест може да правите промените постепенно и като се опирате на вече изграденото. Е, някои от вас няма да имат търпение и нищо чудно да са по-импулсивни, но дори и в тези случаи като че ли съдбата ще бъде с вас и в крайна сметка нещата ще се подреждат. Ще има възможност да работите в името на бъдещето: за постигането на някаква дългосрочна цел, която сте си поставили, в името на колективен или на личен идеал. През 2017 година ще пътувате повече, включително и до по-далечни дестинации, и ще трупате интересни впечатления. Тъй като поривът да учите нови неща ще бъде силен, може да се запишете на някакво обучение по специалността си или на курс по чужд език. Някои от вас ще се отворите към духовното – ще медитирате, ще четете духовна литература или ще посещавате лекции по духовност.

Годишен хороскоп Водолей

Годишен хороскоп Водолей 2017 год.

Бизнес хороскоп за Водолей през 2017 година

2017 година ще бъде доста добра за кариерата ви, но, за да се възползвате на максимум от благоприятните звездни влияния, не трябва да се поддавате на рутината и да изпадате в застой. Запишете се да учите нещо, което ви е интересно и би ви помогнало да се развиете професионално, подхождайте творчески към задачите и проблемите, установявайте нови контакти, генерирайте смели идеи и ги споделяйте с делови партньори, колеги и съмишленици. Ще изпитвате потребност да си осигурите свобода и простор за действия, което е чудесно, но бъдете готови, че този порив може да ви създаде проблеми с хора, които ви дишат във врата, наставляват ви или, по ваше мнение, са доста ограничени в мисленето си. Точно тези проблеми може да подтикнат някои от вас да напуснете сигурната си служба и да работите за себе си. Хубавото е, че през 2017 година ще получите подкрепа, за да реализирате професионалните си амбиции, така че дори по-смелите ви идеи може да намерят приложение в практиката. Планетното взаимодействие през годината ще ви помага както по отношение на доходите, така и в отношенията с началници, с партньори, с клиенти, в кариерата, целите и в духовното ви израстване. За щастие в трудните ви моменти до вас ще има подходящите хора, на които ще можете да разчитате по въпроси, свързани с бита, семейството, имуществени и други въпроси. Част от тях могат да се окажат представители на зодиакалните знаци Козирог, Рак, Телец и Лъв. Няма да ви липсват средства, за да живеете нормално и спокойно, осигурявайки си желаните пътувания и развлечения.Любовен Хороскоп за Водолей през 2017 година

2017 ще бъде важна година за вас, що се отнася до любовта и взаимоотношенията. Възможни са съдбовни срещи, неочаквани обрати, приключване на стари връзки и начало на нови. Изобщо, съдбата ще се намеси много активно в тази сфера от живота ви, така че е по-добре да не подхранвате кой знае какви очаквания и да не си правите планове. Ще имате възможност да оцените чувствата на партньора си и да решите по кой път да тръгнете: заедно или разделени. Но за брак по сметка не е препоръчително да мислите през тази година. Както и до сега ще продължите да се грижите за децата и родителите си, но не ги натоварвайте с проблемите си, за да не утежните мислите им. В семейството ще имате хубави събития през годината, които ще отпразнувате тържествено, заобиколени от близките си хора.

Здравен Хороскоп за Водолей през 2017 година

През 2017 година едва ли ще възникнат рискове за здравето ви, които да породят притеснения у вас. Ако все пак се появи някакъв проблем, възможно е да прибегнете до алтернативни форми на лечение като природна медицина и хомеопатия, а също така и да се обърнете към учения като китайската медицина и йога, при които се отдава внимание на енергията на тялото и на връзките му с емоциите и духа. Пътуванията ще ви разнообразят и обогатят, както информираността и любознателността ви, които са вашия отличителен знак.

За да вървите успешно напред през 2017 година, и за да се предпазите от провали, не се концентрирайте само в конкретна сфера, за да не загубите общия поглед над нещата. Бъдете обективни и мислете с добро за всички и всичко. Според законите на природата това е начина да се преборите с неудачите и да се наредите сред успелите.

Още за зодия Водолей:

Начало