Годишен Хороскоп Везни

2017-а може да се окаже една от най-изобилните години за вас, тъй като ще получите шанс да се впуснете в нови начинания, както и да подобрите и усъвършенствате онова, което вече сте създали в личен и в професионален план. Като резултат на изминатия ви до тук път и натрупан житейски и професионален опит, ще достигнете до много прозрения, част от които засягащи същността ви. Отворете сетивата си и приемайте новото, като загърбите предразсъдъците си и всичко, което будеше до сега у вас неприязън. Времето е различно, и ако не сме адекватни на него, последствията ще са изключително за наша сметка. За да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния през 2017 година, вярвайте повече в себе си и не се страхувайте да се впускате в приключения. Всякакви начинания, свързани с учене, развитие, усъвършенстване, пътуване и разширяване на кръгозора, ще получат подкрепа и ще успеете да ги осъществите, и то без да полагате кой знае какви усилия. Възможностите ще идват при вас изненадващо и в някои случаи ще ви сварват неподготвени. През годината заложете на способността си да вземате бързи и точни решения, като се стараете да сте коректни в отношенията си с колегите и всички, с които общувате.

Годишен хороскоп Везни

Годишен хороскоп Везни2017 год.

Бизнес хороскоп за Везни през 2017 година

Ще бъде жалко, ако през 2017 година не предприемете нищо ново в професионален план, тъй като каквото и да подхванете, ще имате подкрепа от съдбата. Може да започнете нова работа, да разширите бизнеса си, да отидете в командировка в чужбина – това ще бъде периодът, в който трябва да мислите нашироко и да действате. Разчитайте на себе си и на умението си да работите самостоятелно и в екип, вярвайте във възможностите и професионалните си качества. Моментът е много подходящ например да започнете да учите чужд език или да специализирате в чужбина. Изобщо, годината е чудесна за реализация на професионалните ви амбиции. Но имайте предвид, че, ако имате по-властен началник или убежденията ви се различават значително от целите на организацията, за която работите, не е изключено да се наложи да водите битка, а нищо чудно ограниченията да ви подтикнат да търсите реализация другаде – за да добиете по-голяма свобода за действие. При всички случаи през 2017 година е важно гласът ви да се чува и да се стремите към изяви.Любовен Хороскоп за Везни през 2017 година

2017-а ще бъде ключова година за вас в любовен план. Може да започнете нова връзка, да сложите край на връзка или да се задомите. Ако връзката ви с партньора е вече изчерпана и считате, че не ви носи това, което желаете, ще мислите за раздяла. Голяма част от изневерите ви ще са провокирани от липса на общи интереси с партньора ви и разлика в интелектуалното ви ниво. Възможна е и появата на нов член в семейството ви, което ще ви направи наистина щастливи. Необвързаните имат шанс да срещнат подходящия партньор през март, април, юни или ноември. Влюбени и щастливи, ще променят живота си, и не само своя, но и на близките си. Както не веднъж вече казах, не налагайте мнението си с агресия, бъдете любящи и добри, за да живеете в спокойна атмосфера и поддържате нормални взаимоотношения с близките, приятелите и обкръжението си. Очакват ви много щастливи дни и периоди през 2017 година.

Здравен Хороскоп за Везни през 2017 година

Както при много други, и при вас здравето ще се прояви като функция на заетостта, многото ви отговорности, напрежение, стрес и липса на специални грижи от ваша страна. Или казано с други думи, каквото сами си направите, никой друг не би могъл да ви го стори. От стрес ще пълнеете, а повишените килограми действат пагубно на сърцето, кръвното, на бъбреците. Ще избегнете депресивните състояния с положителни мисли, спорт, разходки и добри приятели. Най-важно е да сте спокойни и умерени във всичко, и в работата и в разнообразието. Спазвайте мярка и в похапването, ако не искате да навредите на фигурата си, защото всичко ще ви се лепи по-лесно.

Още за зодия Везни:

Начало