Годишен Хороскоп Телец

Очертаващата се за вас прогноза за 2017 година е благоприятна. Съдбата ще ви закриля и в повечето от случаите ще оставате доволни от свършеното, както в материален, така и в личен план. Използвайте следващите дванайсет месеца, за да си изясните какво искате от живота си, за какво ви бива, а също така и да развивате вродените си дарби и способности, които биха могли да ви бъдат полезни. Сред важните препоръки е да сте съсредоточени върху това, което правите и се възползвате максимално от даденостите, благодарение на които възходът ви ще е реален. Направите ли го, ще успеете да се противопоставите на трудностите, които ще са ваши постоянни спътници през 2017 година.

Годишен хороскоп Телец

Годишен хороскоп Телец 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Телец през 2017 година

През 2017 година на професионалното поприще може да се случат неочаквани събития, които няма как да избегнете, така че ще трябва да ги приемете. По всяка вероятност обаче това ще бъдат промени в организацията на работата и в екипа, а не някаква кардинална реформа. Благодарение на пословичното ви упорство и стремеж към развитие ще успявате да извоювате желаните позиции, но е добре отново да се замислите за цената, която би ви струвало това. Конфликти с колеги са възможни, като най-лошият възможен вариант е да влезете в противоборство и интриги, които само ще изсмукват енергията ви. Стремете се към открити отношения и искреност при общуването – така ще обезоръжите онези, които разчитат на сплетни и злословене. Обичта към парите и придобивките са най-големият ви стимул, благодарение на който ще се стремите да ги множите, но тази ваша любов може и да ви провали.Любовен Хороскоп за Телец през 2017 година

2017 година ще бъде сложна и трудна по отношение на вашия интимен живот. Често ще се чувствате объркани в чувствата си, и ако сте семейни е добре да си направите преоценка на живота и отношенията ви с партньора. Таите много страхове в себе си и е време да си изясните нещата, така е честно и по отношение на партньора ви, защото търпението му не е безгранично. Ако копнеете за нова любов, ще трябва да бъдете търпеливи – възможност да срещнете подходящия човек ще има, но тя ще се реализира по-скоро през последните три месеца на годината. Дотогава можете да се отдадете на работа, на учене или на някакво хоби – според предпочитанията си. Обвързаните представители на знака ще бъдете изправени пред изпитанието да се научите да споделяте ясно пред любимия човек какви са потребностите и чувствата ви. Ако не го направите, има риск да започнете да изпитвате все по-силен дискомфорт и да стигнете до криза. Ако сте необвързани самотата често ще ви се услажда, спестявайки ви приказки, нерви и страхове. В същото време е добре да размишлявате над това и да потърсите отговорите в себе си. Може би има неща, които не бихте желали да се казват на глас, някакви тайни или други случили се в миналото събития ви пречат да се развивате занапред. Във всички случаи откритостта в отношенията ще ви спести последващи неудобства, конфликти и душевни страдания.

Здравен Хороскоп за Телец през 2017 година

2017 година ще бъде особено благоприятна за здравето ви, тъй като много от вас ще усетят подтик да живеят по-здравословно и да изкоренят някои вредни навици, които са имали в миналото. През зимните месеци, част от лятото и до края на октомври не пренебрегвайте появилите се болестни симптоми, за да не се усложнят. Възможно е заради напрежение и стрес, особено през юни, юли и декември да промените плановете си, и ако това се случи, не съжалявайте, защото здравето е най-важно. Амбициозни сте и стремежът ви да сте водещи се отразя на психическото ви и физическо състояние. Щадете нервите и сърцето, и по-често си давайте почивка. Годината е подходяща за отказване от вредни навици, като цигари и алкохол. Приемайте повече течности, под формата на вода, билкови чайове, витамини и имуностимулатори, като не пропускате и да спортувате.

Още за зодия Телец:

Начало