Годишен Хороскоп Стрелец

2017-а ще бъде година на растеж, но за вас това нарастване ще се осъществява бавно и не без да се наложи да се поддадете на някои предизвикателства. За разлика от други години, когато сте се разпилявали по много направления, сега това просто няма как да се случи. Няколко са важните акценти, на които трябва да обърнете внимание през 2017 година, за да подобрите живота си. На първо място да си научите уроците, което може да постигнете, ако анализирате случващото се, но не от своята гледна точка, а се опитате да погледнете на нещата отгоре, от позиция на цялото. Затваряйки се в собствените си мисли и проблеми, не бихте прозрели нещата в по-глобален аспект, и в частност за себе си. Ако може да се опише с една дума, това е търпение, търпение и отново търпение. Ако сте търпеливи и внимателно обмисляте действията си е сигурно, че ще се предпазите от грешки и провали. Контролирайте емоциите си, често заради тях оставате неразбрани, а в последствие и потиснати. Работете върху несъвършенствата си, като на първо място се отърсите от гордостта си, за да не съжалявате един ден за пропуснатите и разпилени възможности, които би могла да ви предложи 2017 година. През 2017 година ще се убедите, че осъществяването на мечтите не е само празник, а върви ръка за ръка с нови отговорности.

Годишен хороскоп Стрелец

Годишен хороскоп Стрелец 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Стрелец през 2017 година

2017 ще бъде добра година за професионалното ви развитие, ако вървите по своя път – тоест правите онова, за което сте призвани и в което би бива. Ще срещате препятствия, не те ще бъдат много различни в зависимост от това дали правите онова, което обичате. Ако следвате правилния път, пречките ще ви подтикват да се развивате, да преодолявате страховете си, да се учите на търпение – в крайна сметка ще преодолеете препятствията и ще постигнете удовлетворение. Ако обаче не сте открили призванието си, тогава е възможно да изпитвате усещане за застой и липса на смисъл, постоянно да удряте на камък или дори да изпаднете в депресия. Така че следвайте знаците и оставете те да ви водят. В добрия случай през 2017 година ще започнете да реализирате нови проекти, ще имате по-голяма свобода на действие в кариерата и ще се радвате на авторитет и признание. Онова, което сте правили до този момент, сега ще работи за вас, така че колкото по-голям опит имате в професията си, толкова по-значими ще бъдат успехите ви. През годината много от вас ще бъдат привлечени от властта и съзнателно ще се стремят към издигане в йерархията й. По отношение на парите ви бъдете предпазливи и не се поддавайте на користни внушения и импулсивни капиталовложения, за да не загубите. Ако следвате чужд пример, то по-добре се откажете и го приемете като непригоден за вас. Добър период за печелене и повишаване на доходите ви е след първата седмица на август до средата на ноември. За борсовите играчи подходящите месеци са септември и октомври, но в никакъв случай не рискувайте.
Нещото, което може да ви провали не само в бизнеса, а въобще в живота, това е неспособността ви да признавате собствените си грешки.Любовен Хороскоп за Стрелец през 2017 година

През 2017 година ще изпитвате особено силна нужда човекът до вас да ви приема такива каквито сте и да подкрепя начинанията, които сте подхванали. Ето защо как ще се развива връзката ви ще зависи от това дали човекът до вас е достатъчно широко скроен и ви предоставя свобода. Ако е ревнив/ревнива или иска да правите всичко заедно, тогава е възможно да си имате проблеми. Проблеми в брака са възможни през януари, не показвайте ревността си и осигурете повече лична свобода на партньора си. Възможни са и раздели. През следващите месеци до април ще имате по-спокойни взаимоотношения и ще се радвате на подкрепата на близките си. Необвързаните ще срещнат подходящия човек, с когото имат шанс да изградят стабилна връзка и семейство. Грижите за родителите ще продължат и през тази година, друго не би и могло да се очаква, предвид доброто ви и състрадателно сърце, и силно изразен синовен дълг. В отношенията ви с децата не се очакват сериозни проблеми, вие най-добре знаете как да ги приласкаете и насърчите, така, че да покажат повече от себе си и да оправдаят оптимистичните ви очаквания. И така ще бъде през цялата 2017 година което ще ви помогне да я изживеете пълноценно, в преобладаващо добро здраве и настроение.

Здравен Хороскоп за Стрелец през 2017 година

През 2017 година ще трябва да се грижите за здравето си – повечето работа, новите отговорности, а и някои трудности в личните ви взаимоотношения ще бъдат предпоставка жизнената ви енергия да намалява, а заради това и здравето ви може да се разклати. За да ограничите рисковете, намалете изискванията към себе си – забавете темпото, действайте съобразно приоритетите си и не поемайте много ангажименти. Отделяйте повече време за почивка. По отношение на хранителния ви режим нещата не са по-различни, избягвайте тлъсто месо, алкохол и тестени изделия, или поне се стремете към разделно хранене, като включите в менюто си повече зеленчуци.

Още за зодия Стрелец:

Начало