Годишен Хороскоп Скорпион

Ако започвате 2017 година със съзнанието, че тя ще бъде различна, то прогнозите ви са напълно реалистични. Различна ще бъде по отношение на опита и възможностите ви, както и по отношение на нарасналото ви умение да се владеете, което само по себе си е вече победа. Годината е много благодатна не само за освобождаване от стари връзки, ангажименти, цели и убеждения, но също така и от негативни емоции, които тровят живота ви. Ако вярвате във висши сили, помолете се да ви помогнат да простите на враговете си и на хора, които са ви наранили – намерението ви ще се превърне в мощна движеща сила. И независимо в какво вярвате, през тази година ще може да разчитате на подкрепа от звездите, за да изчистите плевелите на миналото и да засеете семената на бъдещи творения. За много от вас 2017 година ще бъде година на възходи и спадове. Ще имате хубави мигове през първото тримесечие и не толкова през второто. Всичко е преодолимо, ако намерите баланса в натоварването и емоциите си, като контролирате действията си и не стигате до крайности в нищо.

Годишен хороскоп Скорпион

Годишен хороскоп Скорпион 2017 год.

Бизнес хороскоп за Скорпиони през 2017 година

2017 година ще бъде по-плодотворна за творческите личности. Това не означава, че годината няма да бъде добра за вас, ако не сте артисти или художници. Да си творец в работата означава да създавате нови неща, да експериментирате и да пробвате да прилагате нови подходи, включително в отношенията си с колеги и делови партньори. Ако затънете в рутина и всеки следващ ден прилича на предишния, няма да се възползвате от възможностите, които ви се дават. Обръщайте внимание на идеите, които ви хрумват, дори да изглеждат по-смели и нестандартни, бъдете по-гъвкави и черпете идеи от общуването с хората около себе си. Не бъдете коне с капаци – това няма да бъде във ваш интерес. По отношение на работната ви заетост през 2017 година е сигурно, че такава ще има, но е препоръчително през първите три месеца на годината да не рискувате в нищо, независимо от стабилността на позицията и финансите ви.Любовен Хороскоп за Скорпион през 2017 година

През 2017 година ситуацията в любовта ще изглежда така: или отношенията ви с любимия човек ще се променят, ще станат по-балансирани, приятелски, а правата и свободите и на двамата партньори ще бъдат зачитани, или нищо чудно някой да реши да сложи край. Всичко ще зависи от това дали и вие, и човекът до вас смятате, че си заслужава да правите компромиси и да си споделяте, водени от желанието да изглаждате противоречията. Несемейните ще се вълнуват от материалната страна на връзката си, за това и възможността да сключат изгоден брак ще ги привлича неудържимо. За съжаление не е това начина да постигнете щастието си, но ако такъв е избора ви, поне не го правете през февруари или юли. Удачно време за създаване на семейство по любов е през март, май, август и ноември. Както и до сега родители и деца ще разчитат на подкрепата ви, и не само финансова, за това по-често изразявайте вниманието и обичта си към тях. Придавайте значение на дребните неща, радвайте се на милите жестове, спазвайте традициите и не престъпвайте приетите норми, за да живеете в хармония със себе си и света около вас през цялата 2017 година.

Здравен Хороскоп за Скорпион през 2017 година

През 2017 година е добре да се грижите повече за емоционалното си здраве, защото емоционалните проблеми и стресът, на който ще бъдете подложени в определени моменти, биха могли да дадат отражение и върху организма ви. Намерете начин да се справяте с нервното напрежение – спортувайте повече, споделяйте болките си с приятели и изразявайте чувствата си. Ако добре осъзнаете казаното, ще бъдете по-щадящи към себе си и здравето си, защото през годината в стремежа ви да увеличавате доходите си, често ще изпадате в нервно и физическо изтощение. Нужно е да намерите баланса между работа и почивка, между желания и възможности. Не прекалявайте в нищо, и най-малко с емоциите си, като си дадете сметка, че с невъзможността си да ги контролирате вредите не само на себе си, но и на обкръжението си, и най-вече на близките си.

Още за зодия Скорпион:

Начало