Годишен Хороскоп Риби

2017 година ще бъде за вас година на промени, пътешествия, срещи и успехи. Самочувствието ви, основаващо се на богатия ви професионален и друг опит, ви дава по-голяма свобода в мислите и действията ви, благодарение на което ще можете да контролирате и по-добре живота си. Не се оставяйте на рутината и не се задоволявайте с работа, която ви отегчава – намерете начин да изразите себе си и да изявите талантите си. Не си търсете оправдания, например че някой ви спира, че ви трябват пари или нещо друго – ако следвате сърцето и вътрешния си глас, през следващите месеци ще се убедите, че вие не сте жертва на обстоятелствата, а ще бъдете основният играч, който определя как ще се развиват те. Може би ще усетите потребност да удовлетворявате собствените си желания, а не да се нагаждате към другите както е било преди. Както и до сега ще се отличавате със силна интуиция, но не сте застраховани от грешки, ако се поддадете на внезапен импулс и оставите разума си на втори план. Но пък и склонността ви да изчаквате не винаги е добро решение и може да води до загуби. Ако в работата и в житейските си отношения с други хора установите липсата на общи интереси и цели, и въобще на неща, които да ви свързват, по-добре се дистанцирайте и не им позволявайте да ви облъчват с негативизма си. Подобни емоции и повишена чувствителност е възможно да ви създаде напрежение през първите дни на юни, откривайки задкулисните им игри.

Годишен хороскоп Риби

Годишен хороскоп Риби 2017 год.

Бизнес хороскоп за Риби през 2017 година

През 2017 година мислите ви често ще се въртят около темата за кариерата, професионалното развитие и деловите взаимоотношения. Както през миналата, така и през тази година събитията ще ви подтикнат да откриете работата, която ви е на сърце, и да преодолеете някои страхове, които ви спират да реализирате потенциала си. За предпочитане е да се насочите към работа, която да ви дава сигурност и възможност за растеж в кариерата, без да се налагат драстични промени. Всичко това – в случай, че сте безработни и ви предстои професионална ориентация. Ако сте в ръководна позиция, ще имате контрол над всичко и възможност да покажете стабилно и мъдро управление. Сами сте си извоювали правото да имате последната дума в делови проблеми и решения, правилността на които в последствие се потвърждава. Но отново ви обръщам внимание да не се страхувате и сменяте концепциите си в движение, ако работата и бизнеса го налагат. Не така ще стоят нещата, ако сте в позиция на подчинени. Може би с по-забавено темпо ще изпълнявате задълженията си, но за сметка на това качествено и без да нарушавате сроковете. Финансовото ви положение може да е по-нестабилно, а приходите ви – непостоянни, затова не е зле да проявявате малко по-добре чувството си за спестовност. Хубавото е, че, дори да възникнат трудности, ще има кой да ви подаде ръка.Любовен Хороскоп за Риби през 2017 година

През 2017 година любовта като че ли няма да бъде на първи план при вас. Все пак, ако вече сте открили сродната си душа, има чудесни шансове отношенията ви да се развият, да прераснат в сериозна връзка, и дори да сключите брак – най-добре би било това да се случи след началото на май. За обвързаните може да се сторят затормозяващи някои от отговорностите на съвместното съжителство, но държите ли на половинката си и той/тя на вас, няма за какво да се безпокоите – ще преодолеете несъгласията. Връзката ви може само да спечели, ако през 2017 година се осмелявате да сте по-откровени с човека до вас и да споделяте своите чувства и желания.

Здравен Хороскоп за Риби през 2017 година

През 2017 година ще постъпите добре, ако направите нещо, за да подсилите имунитета си тъй като има вероятност да страдате по-често от вирусни заболявания – пийте хранителни добавки, не злоупотребявайте с алкохол и отделяйте повече време за приятни занимания като танци, спорт и туризъм. През януари ще проявявате склонност да изпадате в ярост, но и да потискате гнева си – това би могло да се отрази негативно на здравето ви. Избягвайте да бездействате.

В областта на образованието 2017 година ще бъде важна и преломна за вас. Ще бъдете оценени и ще получите предложение за специализация или работа в чужбина.
Съвсем реален е шансът ви да попаднете в друга среда, да се срещнете с различни хора и се запознаете с чужди култури. Не се страхувайте от неизвестността, защото ще имате подкрепа и ще успеете да се реализирате.
Вярвайте в себе си и в интуицията си, в доброто и хората, бъдете реалисти и не потискайте оптимизма си. С позитивни мисли денят е по-светъл, светът по-добър и животът по-хубав.

Още за зодия Риби:

Начало