Годишен Хороскоп Рак

2017-а ще бъде още една година на промени за вас. Ако вие не сте достатъчни дейни и не ги осъществите, нищо чудно някой или нещо отвън да ги предизвика и да ви провокира да направите някакъв избор. Бъдете готови, че ще има събития и обстоятелства, които ще ви накарат да излезете от привичния за вас начин на живот. Макар че повечето от вас трудно се разделяте със сигурното, опитайте се да гледате позитивно на промените и да се адаптирате към тях. Възможно е да бъдете изправени пред някаква дилема. Ако вашите цели са да запазите или се издигнете на по-горна позиция, било на работното място, в социален, обществено – политически, професионален или в друг план, то развитията през годината ще ви го предложат. На вас остава добре да изиграете картите си и се възползвате от даденостите в живота ви. Може да очаквате благоприятни събития в домашната област, свързани с подобрение и разширяване – например да си купите имот, да се преместите в по-просторно жилище или да направите голям ремонт. В по-общ план не е изключено семейството ви да се увеличи с още един член. Добре е да знаете, че каквито и промени да се случват, те ще бъдат внезапни и нищо чудно да ви сварят някак неподготвени. Съдбата ще ви дари с късмет, но основната заслуга за подобреното ви благосъстояние ще бъде ваша, подхождайки към всяко предизвикателство и нова работа открито, с ведро излъчване и премерена доза оптимизъм.

Годишен хороскоп Рак

Годишен хороскоп Рак 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Рак през 2017 година

2017 година ще бъде една добра година за вашите професионални планове и цели. Ще работите с желание и слагайки край на рутината, ще обърнете погледа си напред, отдавайки се на всичко онова, което определя приоритетите ви. Предвид казаното до тук, няма съмнение, че успехите ще ви следват, но нека те не ви главозамайват. Всяко надценяване ще ви връща в началото, добре запомнете това! Що се отнася до финансите, тази тема ще ви занимава активно през тази година, защото вероятно ще имате някакъв по-голям разход. Още през януари неочаквани събития ще ви покажат в каква посока ще бъдат насочени промените в професионален план. Вероятно ще трябва да се примирите с известна несигурност или ще поемете риск. Макар че неяснотата ще ви притеснява, гледайте само напред и гледайте на случващото се като на приключение. В стремежа си да контролирате максимално работата си, ще вложите много от себе си, за да сте сигурни в крайния продукт. Предизвикателствата ще ви привличат с възможността да развивате потенциала си в нови сфери и най-вече там, където можете да сте водещи. Управлението на финанси, ваши и чужди е не по-малко предизвикателство за вас и в тази връзка подходящи дейности за вас са банково дело, финансово планиране, маркетинг, пазари, сделки с недвижими имоти. Възприемчивостта и фината ви душевност ще са ви отлични помощници в занимания с психология, психотерапия, изкуство и дизайн.Любовен Хороскоп за Рак през 2017 година

През 2017 година може да се изправите пред някои предизвикателства в любовта. Ако сте обвързани, нищо чудно между вас и партньора/партньорката ви да възникнат търкания. Вероятно ще става дума за проблем, който е назрявал в продължение на доста време и който сега ще ескалира – това ще ви накара да се изправите очи в очи с него и да намерите решение. Възможно е да проявявате по-голяма ревност или поведението на човека до вас да събужда по-силни емоции, които пък да ви накарат да реагирате крайно. И ако искате да контролирате половинката си или да го/я принуждавате да ви дава любов и подкрепа, само ще си усложните живота. Ако сте несемейни, то годината ще бъде по-динамична за вас. Ще изпитвате желание и интерес да опознавате чрез себе си партньора ви, или обратното. Важно е да сте честни и открити, естествени и без да очаквате чудеса, което ще ви помогне да вземете решение в една или друга посока, но каквото и да е то, ще бъде правилното за вас.

Здравен Хороскоп за Рак през 2017 година

През 2017 година ще постъпите добре, ако се грижите малко повече за здравето си. Това не значи да ставате маниаци на тема здраве и да правите драма от най-малкото нещо. През годината уязвими при вас ще бъдат краката, гръбнака, кръста, артериите, което налага повече да се щадите и по-малко да се натоварвате. Възможни са вирусни заболявания, създаващи проблеми на белите дробове, горните и долните дихателни пътища, синузит и мигрена. По отношение на храненето е препоръчително да избягвате месото и мазните храни, като заложите на повече плодове и зеленчуци. По този начин ще се избавите от излишните си килограми, но най-важното, ще се чувствате бодри и одухотворени, заредени с енергия и добри мисли.

Вярвайте в себе си и в добрия си късмет, работете за своя и просперитета на държавата ни, грижете се за семейството и близките си, за да изживеете пълноценно хубавите моменти, с които Съдбата ще ви дари през 2017 година.

Още за зодия Рак:

Начало