Годишен Хороскоп Овен

Промените, които предстоят през 2017 година ще поставят много от вас пред изпитания, но не бързайте да се притеснявате. Често ще живеете с усещането, че присъствате на две места едновременно: там, където сте и на мястото, на което бихте желали да бъдете. При някои от вас новостите ще се случат ей така – без изобщо да сте ги очаквали, но при всички случаи ще бъдат за добро и ще ви тласнат по нова посока. Ако искате да учите, да пътувате или да смените професионалното си поприще, задействайте се – от 2018-а година нататък за вас ще бъде доста по-трудно да се хвърляте в неизвестното и да реализирате смелите си хрумвания. Добрата новина е, че новите начинания ще вървят ръка за ръка с възможности да довършите вече започнатото и да изградите нещо стабилно и трайно, на което ще може да се опирате през следващите години. Осланяйте се на творческата си и изобретателна мисъл, осигурете предимство на неизброимите си качества и таланти, благодарение на тях ще стъпите на стълбичката на победителите през 2017 година.

Годишен хороскоп Овен

Годишен хороскоп Овен 2017 год.

Бизнес хороскоп за Овен през 2017 година

2017 година ще бъде много успешна за вас в професионално отношение – ще имате големи амбиции. Ще успеете да реализирате смелите си идеи, ако се хванете на работа и проявявате последователност. Овладявайте порива да подхващате едно нещо и да го оставяте, когато ви стане скучно. 2017 година ще имате върхове и спадове, но във всички случаи няма да страдате от осезаема липса на средства, както за себе си, така и за семейството, за бизнеса и за развлеченията ви. Ако сте решили да започнете свой бизнес, знайте, че сте на прав път, но най-добре работете с партньор – така ще ви бъде по-лесно. През тази година новите възможности ще идват при вас чрез други хора, така че заложете на сътрудничеството и партньорството. Годината е силна за занимаващите се професионално с финанси, като банкери, борсови и застрахователни агенти, икономисти и счетоводители. Първата половина на периода ще имате успехи във финансовите операции, за разлика от втората, когато е препоръчително да избягвате спекулации и измами. Не давайте пари на заем, защото трудно ще си ги получите обратно. Въпреки всички тези благотворни влияния, през 2017 година ще бъдете изправени и пред някои предизвикателства, които ще дойдат най-вече от конфликти с началници и други властимащи, които няма да приемат вашите идеи и ще искат да играете по техните правила.Любовен Хороскоп за Овен през 2017 година

Любовта и взаимоотношенията ви с любимия човек ще бъдат може би най-важната тема за вас през 2017 година. За необвързаните 2017 година е една щастлива година, през която ще имат шанс да срещнат своята половинка. Съчетавайки нуждите с даденостите, означава да постигнете пълна хармония със себе си, което всъщност е и целта ви, а и късметът ви ще е по-често изразителен, което ви обещава една интересна година. Ако пък имате връзка, през следващите месеци тя ще се задълбочи и нищо чудно да прерасне в нещо по-сериозно. Насърчавайте се един друг да споделяте мисли и чувства и се стремете към баланс – ако единият прави това, което си е наумил, а другият се подчинява, нещата няма да вървят.

Здравен хороскоп за Овен през 2017 година

Здравословните проблеми през 2017 година ще ви вълнуват не по-малко от финансовите и любовните, а за някои те ще са основни. Безспорно ще се чувствате по-работоспособни, ведри и здрави, ако живеете и работите в по-здравословна среда, осигурите си повече движение, спорт и чист въздух. Зъбите са сред основната ви грижа, като не бива да пренебрегвате и заниманията с йога, която ще облекчи гръбначните болки и подобри състоянието ви. Не си позволявайте да изпадате в депресия, ще преборите стреса със спорт и повече срещи с приятели, а и като се погрижите да приведете в отлична форма визията си. Диетите за прочистване на организма ще ви помогнат да се освободите от натрупаните токсини и в същото време да „стопите” излишните килограми.

Още за зодия Овен:

Начало