Годишен Хороскоп Лъв

2017-а ще бъде съдбовна година за вас – може да се освободите от някои стари неща, да поемете по изцяло нова посока или да влезете в нова роля. Звездните влияния ще ви предизвикат да докажете, че е възможно да постигате разбирателство с хората, с които живеете и работите, и да си сътрудничите с тях в името на общи цели – било те да установите хармония в семейството и връзката си или да сполучите в професионалната област. Съпътстващите ви радостни и щастливи моменти ще осмислят работата и отговорното ви поведение, с каквото ще се отличавате през цялата година. Важните решения ще се превърнат в отправна точка за последващите ви действия, с които ще наложите много промени в живота си. Предстоят ви много и интересни срещи, които в голяма степен ще засилят интереса към вас, което ще ласкае самочувствието и егото ви. Не допускайте това да ви главозамае, за да не провалите добрите тенденции в живота си. 2017 година е чудесна за обучение, за пътувания зад граница и за всякакви дейности, свързани с повишаване на квалификацията – още в самото начало на годината е възможно да има развитие по тези теми. Съдбата ще ви даде шанс да реализирате замислените промени и от вас зависи да го направите, за това ще бъде чудесно, ако сред приоритетите ви бъдат онези, които касаят важните за вас неща, каквито са кариерата, бизнеса, семейството, здравето и любовта.

Годишен хороскоп Лъв

Годишен хороскоп Лъв 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Лъв през 2017 година

През 2017 година ще изпитвате много силно желание да попадате в светлината на прожекторите, да обирате овациите на околните, да правите нещата както ви идва отвътре, а не както някой изисква от вас. Вложете енергията си в развитие на талантите си и в постигането на материална стабилност – всичко това ще бъде много необходимо за вас през следващите години. Годината е чудесна за установяване на нови контакти, включително с чужденци, за учене на чужд език и за пътувания в чужбина. Добрата новина е, че няма да сте сами – ще създадете нови приятелства и ще откриете точните хора, с които да работите заедно. Работата в екип – това е рецептата ви за успех през 2017 година. Ще си спестите здравословни проблеми, ако по-често си давате почивка и не допускате крайности в мисленето и поведението си. Може и да не си давате сметка, увлечени в забързаното си темпо, но понякога и една стъпка в повече може да ви коства дълго отсъствие от работното място, поради възникнали неразположения.Любовен Хороскоп за Лъв през 2017 година

Отдадени на кариерата и бизнеса си през годината, не пренебрегвайте семейството, децата и партньора ви, защото няма да бъдете щастливи. Изкушения няма да липсват, и ако сте семейни, май и юли ще се превърнат в изпитание за връзката ви, но от сега е ясно, че изневерите няма да ви донесат очакваните изживявания. Нещо повече, може да провалите завинаги живота си, в преследване на нещо неясно и без бъдеще. Несемейните ще срещнат нови приятели, откривайки с изненада интереса им към себе си, но и към тях има предупреждения. Подбирайте правилно партньорите си, защото също са възможни разочарования, особено през май и юни. Подходящо време за сключване на брак са февруари, юни и октомври. Каквото и да говорим, партньорът, децата, родителите, роднините – всички те са вашата опора и сред тях ще се чувствате най-добре, за това не жалете нищо, с което можете да ги зарадвате, защото това е вашият жест и към себе си, за което и Съдбата ще ви възнагради.

Здравен Хороскоп за Лъв през 2017 година

През 2017 година ще бъдете в добра кондиция и няма да има сериозни рискове за здравето ви. Ако обаче ви налегне някакво заболяване, важно е да му обърнете внимание. Това означава не просто да отидете на лекар и да пиете хапчета, а да се запитате дали болестта не е знак за това, че сте се отклонили от своя път или че сте се вкопчили с всички сили в нещо, което ви спира и е по-добре да се откажете от него. Амбициозни сте, което е чудесно, но това предполага много енергия за постигане на плановете и ограничено време за отдих. Отнесете се с подчертано внимание към здравето си през зимните месеци на годината, възможни са простуди, вирусни инфекции и проблеми с кръвното. Последното е потенциална заплаха за вас през цялата година. Спортувайте, не само за здраве, но и за самочувствие. Заниманията със спорт и йога ще се отразят добре на тонуса ви, ще са най-добрият ви помощник в борбата със стреса, ще ви радват и тонизират.

Още за зодия Лъв:

Начало