Годишен Хороскоп Козирог

2017 година ще бъде динамична за вас. Така че, ако имате очаквания, че всичко ще върви постарому, просто се откажете от тях – това просто няма как да се случи. Ще се случват промени и в личния, и в професионалния ви живот, които трудно ще предвиждате, защото ще ви изненадват и по всяка вероятност ще бъдат провокирани отвън – от действията и от решенията на други хора. Тези решения обаче ще засягат и вас, така че на свой ред вие също ще трябва да правите избор. Съдбата ще благоприятства решимостта ви да успявате и най-вече там, където промените ще са от полза за повече хора. В личен план това означава утвърждаване на авторитет и на позиции, постигане на мечти и духовно израстване. Все неща, върху които работите от години, преодолявайки различни препятствия и обстоятелства. За съжаление трудностите ви няма да свършат до тук, но благодарение на психическата ви устойчивост и философско отношение към тях, ще имате сили да ги преодолеете. Отдадени на работата и бизнеса си, ще посвещавате повече време на тях, в стремежа ви да сте добре информирани и актуални, с отлична квалификация и професионални умения, а също и да печелите, заради което често ще пренебрегвате семейството и близките си. Като всеки друг и вие искате за себе си и семейството ви най-доброто, да сте живи, здрави и щастливи. Мечтите са постижими, стига да не разчитате единствено на късмета си, а да си помогнете сами, като насочите енергията си и работите в такава посока. Няма да ви липсват възможности да покажете и някои от скритите страни на характера си, като се отдадете на фантазиите си и удовлетворите капризите си.

Годишен хороскоп Козирог

Годишен хороскоп Козирог 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Козирог през 2017 година

2017 година може да се окаже доста успешна за професионалния ви живот – ще ви бъде предоставена нова възможност за развитие, а, ако имате бизнес, бихте могли да го разширите. Стремете се да получите повече отколкото вече имате – звездите ще ви помогнат за това. През 2017 година ще се отличавате със своя работохолизъм, заради който е възможно на моменти да стигате до физическо и психическо изтощение. Претенциите ви също няма да са никак малко и често ще създават предпоставка за конфликти между вас и колегите. Перфекционизмът ви е известен, но не допускайте това да ви дистанцира от всички, с които работите, защото няма да стане по-добре. Колкото и да сте убедени в предимствата си и че по право ви принадлежат, позволете и на другите да проявят качествата си, за да може да разчитате на тях. Ограничете разходите си, особено в началото на годината и есента, за да ви излязат верни сметките. Липсата на достатъчно средства за бита и бизнеса ви се отразява зле на нервите, а от там и на отношенията ви. Независимо от доходите и печалбите, каквито ще имате и които ще ви радват, бъдете разумни и в никакъв случай разточителни. Пестеливостта ще ви осигури спокойно настояще и по-сигурно бъдеще. Избягвайте риска, особено, ако сте решили да инвестирате.Любовен Хороскоп за Козирог през 2017 година

През 2017 година ще се стремите към хармония в личните и семейните отношения – това ще бъде важно за вас и ще хвърлите доста усилия, за да поддържате тази хармония. За съжаление обаче ще има дни и седмици, в които разбирателството ще бъде доста крехко и ще се стига до противоборства – може човекът до вас да ви разочарова, да изисква нещо, което не ви харесва, или вие да имате очаквания, които не се изпълняват. Ще има разногласия, помирявания, така че едва ли ще се радвате на спокойствие. С внимание, любов и толерантност проблемите са преодолими, но ако ви липсва желание, решението е раздяла. В същото време няма да чувствате липса на внимание към себе си, ще бъдете харесвани и ухажвани. Това ще гали егото ви, и ако се поддадете, ще хлътнете до уши. За някои това може да означава любов, за други авантюра или просто невинен флирт. Изживейте го така, както искате, това е ваше право, но не допускайте заради вашето удоволствие някой да страда. Ако не сте обвързани с брак и семейство, ще търсите човека, който би ви допаднал в интелектуално и духовно отношение, отдавайки по-голямо значение на тези страни от характера. Ще се радвате и гордеете от постиженията на децата си, продължавайки независимо от възрастта им, да ги съветвате и направлявате живота им. По отношение на роднините си бъдете търпеливи и не ги корете за положението, в което са изпаднали, било по икономически или здравословни причини.

Здравен Хороскоп за Козирог през 2017 година

През 2017 година няма да възникнат кой знае колко големи рискове за здравето ви, но е добре да обърнете внимание на начина си на живот. През студените месеци са възможни наранявания и травми, простуди и задълбочаване на хронични заболявания. Пазете се от преохлаждане и вземайте навреме мерки, за да предотвратите нежелани последствия, които могат за дълго да нарушат равновесието в живота ви.

Още за зодия Козирог:

Начало