Годишен Хороскоп Дева

В отлична форма на духа и с напълно оправдано самочувствие влизате в 2017 година. Постигнатото през последните месеци на старата година ви създава усещане за добре свършена работа, за което говорят и резултатите ви. Действително натоварването ви дойде в повече, но натрупаните знания и опит: професионален и житейски, са добра основа и капитал, който ще ви носи дивиденти за дълго напред. Ще живеете и работите в по-спокойна обстановка и съвсем реалистично ще планирате бъдещите си дела, което за някои означава стартиране на нов бизнес или друга дейност, за която сте подготвени. През 2017 година внимавайте да не попаднете под негативно влияние. Вариантите за това са различни – например, да започнете да злоупотребявате с алкохол или вредни вещества, да подхранвате напразни илюзии в любовта или да се натоварите с прекалено много отговорности, само и само да се покажете добри и да не затрудните друг човек. Чудесно е, че искате да помагате и да доказвате как бихте могли да се справите с всичко, но нека това не бъде за ваша сметка – усетите ли, че някой волно или неволно се възползва от вас, очертайте граници помежду ви. Поддържането на баланс между това, което давате, и онова, което получавате в замяна, ще бъде основна тема за вас както в личния, така и в професионалния ви живот.

Годишен хороскоп Дева

Годишен хороскоп Дева 2017 год.

Бизнес Хороскоп за Дева през 2017 година

През 2017 година финансовите въпроси ще бъдат във фокуса на вниманието ви. За съжаление обаче ще трябва да се откажете от очакването да постигнете финансова сигурност и стабилност – събитията в тази област от живота ви ще бъдат непредсказуеми и ще ви сварват неподготвени. Ще има моменти, когато ще получавате пари, без да ги очаквате, или е възможно да ви предложат работа, която ще ви осигури допълнителни приходи. В следващия момент обаче може да възникне непредвиден разход или пък да ви се удаде шанс да вложите пари в нещо ценно. Може да изтеглите заем или някакви изненадващи събития да ви накарат да предоговорите условията по предишен кредит. Едно е сигурно: не планирайте прекалено, защото плановете ви едва ли ще се осъществят – неизвестността ще ви съпътства навсякъде и във всичко. Ако се наложи да смените работното място с друго, не го превръщайте в драма, защото във всички случаи ще е за ваше добро.Любовен Хороскоп за Дева през 2017 година

Любовната тема ще излезе на преден план още през първите дни на 2017-та година. Харесва ни сте и с удоволствие ще позволите да бъдете ухажвани. Романтично настроени сте за флирт, в което няма нищо лошо, стига това да не се превърне в основателна причина за разтрогване на сериозната ви връзка, или брак. Ако сте необвързани ще трябва да търсите повече, за да срещнете подходящия за вас партньор. Но, ако той вече се е появил в живота ви, съвместното ви съжителство ще е изпълнено с любов, споделени и хубави мигове. Подходящо време за сключване на брак са месеците януари, май, юли и септември. Както и до сега, ще продължите да се грижите за семейството, децата и близките си. Те са вашата опора и споделените мигове с тях ви правят щастливи. С любов ще намерите подходящо решение, ако децата ви създават проблеми, което не е съвсем невъзможно.

Здравен Хороскоп за Дева през 2017 година

2017 година ще бъде по-добра за здравето ви в сравнение с 2016-а, но все пак е възможно да имате някои проблеми. Тъй като много от вас проявяват склонност да се вманичават на тема здравословен начин на живот, препоръката към вас е все пак да не прекалявате. Но, като цяло ще имате добро здраве и по-малко причини да сте недоволни от живота си.Строгите диети, ограниченията и усилените тренировки не показват на тялото, че го приемате каквото е – така че гледайте да спазвате баланса и, ако имате проблем, анализирайте цялостния си начин на живот, мисленето и поведението си, а не само хранителните си навици.

Още за зодия Дева:

Начало